LEKKER SMULLEN!
WORTELTAART
Bak jij weleens een taart? Voor je verjaardag of een feestje? Probeer dan eens deze worteltaart. Ook lekker voor Pasen.
Leg de ingrediënten klaar. Verwarm de oven voor op 190 graden.
Smelt de boter.
Klop de eieren en suiker luchtig
Voeg de olie, zelfrijzend bakmeel, kokos, rozijnen, walnoten, wortel en boter toe en meng alles door elkaar.
Schenk het beslag in een springvorm.
Bak de taart in ongeveer 25 minuten gaar.
Maak het glazuur. Roer de boter, sinaasappelsap en poedersuiker door elkaar.
Bestrijk de taart met
het glazuur.
Kijkje in de keuken bij Giovanni en Arjan
Giovanni en Arjan hebben de worteltaart gemaakt. Dat doen ze in eetcafé De Roef in Sliedrecht. Je kan de worteltaart versieren met stukjes walnoot en geraspte wortel. Dat wordt smullen!